Welcome to my brutal Wonderland.  Blog és Kritika
I wanna be a rosckstar

Üdvözöllek az oldalamon a nevem Álarcoshölgy és most költöztem át a neverendingstory.gp-ről, őszintén nem tudom meddig fog tartani ez a blogcím, de most nagyon. 22 éves vagyok és Amszterdamban élek, virágkötészetben dolgozom még terveim szerint 3 évig. Bővebben a szerkesztő modulban olvashatsz rólam. Az interaktív képre kattintva ajánlhatsz nekem témát, amiről szívesen olvasnál és kérhetsz kritikát is;)

BelépésFőoldal; Szerkesztő; Cikkek; Elkészült Kritikák;

#Blog #Gyorsblog #Külföld #Hollandia #Webkritika #

 
Beszélgessünk

Kérhetsz cserét és mondhatsz véleményt, a hosszabb vélemény kifejtést kérlek kommentben tedd, mert akkor én is normálisabban tudok reagálni. Ha ócsárolni szeretnéd az oldalam, vagy engem akkor kérlek linkeld az oldalad, mert ez így evidens.

 

 
Cserék és Kedvencek

× Eve × Lola × Lore × Fiola × Orhiq × Isabelle × Cyanide ×

Kedvenc oldalaim <3

Loreblog; Shanablog; Ninaa;

 

 
Bejegyzés tervek

 Mexikói halottak napja. 
 Szadomazo cikk. 
 Limonadee kritikája. 
 Dienah kritikája. 
 Elena kritikája.
 Egy kis Hollandia.
 -

 

 - Folyamatban.
 - Befejezett.

 
Hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Indulás: 2017-02-23
 

Szerkesztő

Név: Álarcoshölgy. 
Kor: 22.
Szemszín: Kék. 
Hajszín: Fehér. 
Stílus: Bekategorizálhatatlan. 
Munkahely: Virágkötészet. 
Lakhely: Amszterdam - Hollandia. 
Csillagjegy: Bak. 
Születési dátum: '95. 01. 06. 
Tetoválások: 1db. csukló. 
Piercingek: 2db. -nyelv és ajak. 
Körmök: Csak is fekete!;)

 

A blogos nevem Álarcoshölgy vagy Kurama vagy amit szeretnél nem korlátozom a fantáziád. 22 éves vagyok és 2016. Szeptember. 28-án elindultam Magyarországról Hollandiába, hogy rendezzem az életem. Elég sok hitelünk van, mivel párommal hirtelen költöztünk össze mindenféle családi háttér nélkül, így valahogy össze kellett hozni, hát így sikerült. A külföldön töltött első három hónapom katasztrófa volt, a fizetésem az otthonihoz kerekedett és nem haladtunk sehova. Eldöntöttem, hogy tovább lépek és újra megkockáztatok egy utazást, így egy újabb ismeretlen állás miatt kerültem fel Amszterdamba, ahol az élet csudiszép a fizetésem négyszerese az otthoninak és mindenki beszél angolul kivéve a nagy nagy főnököm. Hell yeah. Azt kell mondanom, hogy jelenleg az életem szuperül alakul és bármennyire is vagyok padlón néha, hogy hiányzik az otthonom még bő 3 évig ki kell tartanom. 

Alapjáraton kedves személynek vallom magam, mindenkihez úgy állok, hogy meg van az esélye, viszont ha az első benyomásom rossz az illetőről, tehát flegmán szól hozzám vagy lekezelően, akkor sajnos a továbbiakban veszett fejsze. 

A stílusom legrövidebb és legigazabb jellemzője: KORCS. Mindent szeretek ami édes aranyos és egyidőben mindent, ami sötét és elvont és csontváz és halálfej és fekete. 

mééééég bővül.

Nagyon sok zenét szeretek, én általában két kategóriába sorolom a zenei ízlésem, van ami tetszik és van, ami nem, ennyi. Sokszor elég, ha csak meghallok egy részletet a zenéből, ha van benne egy mondat, vagy maga a zenei alap. Nagyon sok kedvenc számom van de igazán egyetlen egy banda fogott meg igazán, akiknek a zenéjében látok mondanivalót és sok-sok kegyetlen időszakon segítettek át, ez a banda a: Nickelback. Az egyetlen, olyan banda, akiknek számomra nincs rossz zenéjük, imádom őket és a Lullaby című száma, mindenkinek kötelező hallgatni való, mert bizony mindenki kerül egyszer igazán mély pontra. 

Egyéb kedvelt bandák és énekesek: 

Marilyn Manson, Alvin és a Mókusok, Three Days Grace, Linkin Park, Adam Lambert, Avril Lavigne, My Chemical Romance, Fall Out Boy, Green Day, bőőőővül csak lusta vagyok.

 

Kredit: #Lindadesign #Efruse #Sam&Aemy #Blogtags #Framework #Everlasting