Welcome to my brutal Wonderland.  Blog és Kritika
I wanna be a rosckstar

Üdvözöllek az oldalamon a nevem Álarcoshölgy és most költöztem át a neverendingstory.gp-ről, őszintén nem tudom meddig fog tartani ez a blogcím, de most nagyon. 22 éves vagyok és Amszterdamban élek, virágkötészetben dolgozom még terveim szerint 3 évig. Bővebben a szerkesztő modulban olvashatsz rólam. Az interaktív képre kattintva ajánlhatsz nekem témát, amiről szívesen olvasnál és kérhetsz kritikát is;)

BelépésFőoldal; Szerkesztő; Cikkek; Elkészült Kritikák;

#Blog #Gyorsblog #Külföld #Hollandia #Webkritika #

 
Beszélgessünk

Kérhetsz cserét és mondhatsz véleményt, a hosszabb vélemény kifejtést kérlek kommentben tedd, mert akkor én is normálisabban tudok reagálni. Ha ócsárolni szeretnéd az oldalam, vagy engem akkor kérlek linkeld az oldalad, mert ez így evidens.

 

 
Cserék és Kedvencek

× Eve × Lola × Lore × Fiola × Orhiq × Isabelle × Cyanide ×

Kedvenc oldalaim <3

Loreblog; Shanablog; Ninaa;

 

 
Bejegyzés tervek

 Mexikói halottak napja. 
 Szadomazo cikk. 
 Limonadee kritikája. 
 Dienah kritikája. 
 Elena kritikája.
 Egy kis Hollandia.
 -

 

 - Folyamatban.
 - Befejezett.

 
Hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Indulás: 2017-02-23
 

Welcome to my brutal wonderland

#6. Rövid történetek Hollandiából.

2017.03.16. 20:00, Alarcosholgy

Vannak bizonyos dolgok, amik soha sehol nem változnak meg, ilyen például az én csodásmesés pókfóbiám. Hát ez valami kegyetlen. (háttal,amúgynemkezdünkmondatot) A Holland keresztespók és a Magyar keresztespók között a különbség csupán annyi, hogy a Hollandpók rondasága mellett még undorítómód pofátlan is. Kéremszépen haza érek melóból, hóóóóóót atom fáradtan, felbicegek a postaládáig kinyitom és ott csücsül az alján az ebayes csomagom, amit 3 hete rendeltem, izgatottan hajtom fel a tetejét a ládának, erre mit látod? Egy keresztespók hűségesen lecsövezett az én tulajdon csomagom mellett, na de ez nem minden... Beköltöztette az asszonyt is, aki a másik oldalról őrizte a csomagom. 10 perc néma csönd és szugeráció után, mire leesett, hogy na ebből itt nem lesz csomag kivétel akárhogy is döglök a tartalmáért pusztán egy "Na pasztmek" és "A kurva anyátokat" fért ki a torkomon. Már megyek is a harci felszerelésemért, ami ebben a történetben egy jó hosszú bot, nyúlok be vele, mire az egyik kis köcsög már meg is mozdult, na azzal egyidőben én lemerevedtem és még levegőt sem vettem. Elképzelitek a szitut? "Áll egy csaj a postaládánál, kezében egy bot, ami félig bent van a postaládába és izzad, mint egy ló" A hollandok viccesen nézhettek, őszintén abban a pillanatban még a botra sem mertem nézni, mert egyik szemem Bözsire másik Józsira szaladt. (Olyan intim kapcsolatba kerültünk, hogy elneveztem őket) Na már most a nagy kínlódások közepette, bevillant egy kép, hogy már pedig akár józsi akár bözsi bizony kurvára feltud ám szaladni az én kis harcibotomon ha akar és már láttam is a villámképet, ahogy a boton keresztül felszalad majd bebújik a kabátom ujja alá, ezzel a lendülettel kivágtam a botot a ládából és lecsaptam a tetejét a doboznak. Ez ilyen jóóóóó akkor itt baszod meg magad, ahol vagy. Így a csomagom egészen idáig ott rohadt a postaládában a két köcsöggel együtt. Most hazajött szobatársam és ilyen "Kaaaaaaataaaaaa képzeld már, hogy megjött a csomagom és délután megkíséreltem, hogy kiveszem, de van ez a julcsi meg a józsi akik ott vannak mellette bazdmeg és én fosok tőlük, tudod, hogy fosok tőlük, kééééééérlek vedd kiiiiiiiiiii, benne van a liquidem és kell az ecigihez lééééééééééééééééééééééécccccccccccccccccccciiiiiiiiiii" Szobatársam enyhe higgadt reakciója: Ki a faszom az a julcsi és józsi? Én: Ja, hát két keresztespók

Rettegek a kis pöcsöktől és mindenhol ott vannak, ha Norvégiába költöznék -6040fok lenne én akkor is találkoznék pókokkal... Felfedezném a téli pókokat, a jéglovagpókokat, vagy nem tudom...

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Kredit: #Lindadesign #Efruse #Sam&Aemy #Blogtags #Framework #Everlasting