Welcome to my brutal Wonderland.  Blog és Kritika
I wanna be a rosckstar

Üdvözöllek az oldalamon a nevem Álarcoshölgy és most költöztem át a neverendingstory.gp-ről, őszintén nem tudom meddig fog tartani ez a blogcím, de most nagyon. 22 éves vagyok és Amszterdamban élek, virágkötészetben dolgozom még terveim szerint 3 évig. Bővebben a szerkesztő modulban olvashatsz rólam. Az interaktív képre kattintva ajánlhatsz nekem témát, amiről szívesen olvasnál és kérhetsz kritikát is;)

BelépésFőoldal; Szerkesztő; Cikkek; Elkészült Kritikák;

#Blog #Gyorsblog #Külföld #Hollandia #Webkritika #

 
Beszélgessünk

Kérhetsz cserét és mondhatsz véleményt, a hosszabb vélemény kifejtést kérlek kommentben tedd, mert akkor én is normálisabban tudok reagálni. Ha ócsárolni szeretnéd az oldalam, vagy engem akkor kérlek linkeld az oldalad, mert ez így evidens.

 

 
Cserék és Kedvencek

× Eve × Lola × Lore × Fiola × Orhiq × Isabelle × Cyanide ×

Kedvenc oldalaim <3

Loreblog; Shanablog; Ninaa;

 

 
Bejegyzés tervek

 Mexikói halottak napja. 
 Szadomazo cikk. 
 Limonadee kritikája. 
 Dienah kritikája. 
 Elena kritikája.
 Egy kis Hollandia.
 -

 

 - Folyamatban.
 - Befejezett.

 
Hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Indulás: 2017-02-23
 

Welcome to my brutal wonderland

#7. 6 dolog rólam.

2017.03.18. 21:10, Alarcosholgy

Ha ezt a kis gif képet látjátok meneküljetek a bejegyzéstől, mert az mindig személyes lesz, mármint ilyen velem kapcsolatos badarságok. Ma elgondolkodtam cigizés közben azon, hogy milyen kis érdekes furcsaságaim vannak néha és igyekszem a velem kapcsolatos, rólam tudható dolgokat majd pontokba szedni, persze apránként.

 

  1. 1. Arachnophobia: Súlyos pókiszonyom van, de kegyetlenül. Sajnos ez olyan szinten van, hogy a hétköznapi életem igen csak megkeseríti. Pl: Ha a telefonom egy sarokban lenne és felette lenne egy pók, akkor a telefonom ott rohadna meg. Valahogy ki kellene gyógyulni ebből. 
  2. Utálom a barackillatot: Fiatalabb koromban volt egy antibiotikum, ami barack ízesítésű és illatú volt. Olyan antibaci volt, amit ha bevettél rögtön szétolvadt a szádban és én azonnal hánytam tőle, szóval azóta mindent utálok, ami barack, kivéve a nektarint! 
  3. Önbizalomhiány: Súlyos önbizalomhiányban szenvedek, így borzasztó boldog tudok lenni, ha valakitől pozitív visszajelzést kapok egy munkámra, vagy bármire velem kapcsolatban. 
  4. Koponyák, Szegecsek, hajfestés: Sokszor mondták kiskoromban, hogy múló dolog, majd kinövöd. Azóta eltelt 8 év és még mindig nem nőttem ki és az elkövetkezendő 8 évben sem fogom, ez örökdolog. 
  5. Illegális, tiltott dolgok, dark témák: Ha valami übertilos vagy illegális, vagy halálos, vagy szellemekről szól, az engem érdekel és addig kutatok utánuk míg nem találok elég infót. 
  6. Cigaretta: Cigi függő vagyok, volt egy leszokási kísérletem 6 napig bírtam de rágyújtottam, most holnaptól újra neki esek.

#6. Rövid történetek Hollandiából.

2017.03.16. 20:00, Alarcosholgy

Vannak bizonyos dolgok, amik soha sehol nem változnak meg, ilyen például az én csodásmesés pókfóbiám. Hát ez valami kegyetlen. (háttal,amúgynemkezdünkmondatot) A Holland keresztespók és a Magyar keresztespók között a különbség csupán annyi, hogy a Hollandpók rondasága mellett még undorítómód pofátlan is. Kéremszépen haza érek melóból, hóóóóóót atom fáradtan, felbicegek a postaládáig kinyitom és ott csücsül az alján az ebayes csomagom, amit 3 hete rendeltem, izgatottan hajtom fel a tetejét a ládának, erre mit látod? Egy keresztespók hűségesen lecsövezett az én tulajdon csomagom mellett, na de ez nem minden... Beköltöztette az asszonyt is, aki a másik oldalról őrizte a csomagom. 10 perc néma csönd és szugeráció után, mire leesett, hogy na ebből itt nem lesz csomag kivétel akárhogy is döglök a tartalmáért pusztán egy "Na pasztmek" és "A kurva anyátokat" fért ki a torkomon. Már megyek is a harci felszerelésemért, ami ebben a történetben egy jó hosszú bot, nyúlok be vele, mire az egyik kis köcsög már meg is mozdult, na azzal egyidőben én lemerevedtem és még levegőt sem vettem. Elképzelitek a szitut? "Áll egy csaj a postaládánál, kezében egy bot, ami félig bent van a postaládába és izzad, mint egy ló" A hollandok viccesen nézhettek, őszintén abban a pillanatban még a botra sem mertem nézni, mert egyik szemem Bözsire másik Józsira szaladt. (Olyan intim kapcsolatba kerültünk, hogy elneveztem őket) Na már most a nagy kínlódások közepette, bevillant egy kép, hogy már pedig akár józsi akár bözsi bizony kurvára feltud ám szaladni az én kis harcibotomon ha akar és már láttam is a villámképet, ahogy a boton keresztül felszalad majd bebújik a kabátom ujja alá, ezzel a lendülettel kivágtam a botot a ládából és lecsaptam a tetejét a doboznak. Ez ilyen jóóóóó akkor itt baszod meg magad, ahol vagy. Így a csomagom egészen idáig ott rohadt a postaládában a két köcsöggel együtt. Most hazajött szobatársam és ilyen "Kaaaaaaataaaaaa képzeld már, hogy megjött a csomagom és délután megkíséreltem, hogy kiveszem, de van ez a julcsi meg a józsi akik ott vannak mellette bazdmeg és én fosok tőlük, tudod, hogy fosok tőlük, kééééééérlek vedd kiiiiiiiiiii, benne van a liquidem és kell az ecigihez lééééééééééééééééééééééécccccccccccccccccccciiiiiiiiiii" Szobatársam enyhe higgadt reakciója: Ki a faszom az a julcsi és józsi? Én: Ja, hát két keresztespók

Rettegek a kis pöcsöktől és mindenhol ott vannak, ha Norvégiába költöznék -6040fok lenne én akkor is találkoznék pókokkal... Felfedezném a téli pókokat, a jéglovagpókokat, vagy nem tudom...

5. Welcome to my brutal Wonderland.

2017.03.13. 20:54, Alarcosholgy

Édes ez a nyuszi és ti is ha éppen ezeket a sorokat olvassátok, az azt jelenti, hogy követtetek erre az oldalra is, vagy éppen új látogatóként tévedtetek ide. Nos a kedves régebbi olvasóknak mondanám, hogy nooo para maradtam az a kis idióta, aki szellembabákról és darkwebről hoz cikkeket és az újaknak mondanám, hogy egy brutálisan idióta oldalára tévedtetek, de szeretek ez lenni. 

Elég szarul vagyok, de olyan kegyetlenül, valami nem okés a pocimban, fáradt is vagyok és holnap megint meló és egészen péntekig. (Hát de mikor lesz már hétvége?) 

Na egy pár szót akkor a változásokról. Itt is létrehoztam a kritika modult és pofátlanul átmásoltam az eddigi kritika kéréseket az eredeti változatban, eredeti nevekkel, mert 1. Így egyszerűbb nyomon követnem, mi van kész és mi nem. 2. Nem szeretem ha egy modul nektek van és üres. Na de rögtön ezen a vonalon elindulva létrehoztam egy interaktív modult is, mivel imádok különféle cikkeket írni, mindenféle témában, mert hát jó pap holtáig tanul, így szeretném ha adnátok ötleteket miről írjak, lehet bármi. Szadomazotól a vegetáriánusokig, eskü. Illetve továbbra is kérhettek kritikákat. :)

Cikket ajánlhattok nekem ebben a modulban: 

A kritikára jelentkező weboldalakat pedig ide várom: (várjad csak,mi?) 

Címkék: blog

#4. Webkritika: plastic-tree.gp

2017.03.13. 19:32, Alarcosholgy

Szóóval itt is az első webkritikám, remélem tetszeni fog és nagyjából érthető mit szeretnék mondani, elég dilinyós vagyok, így picit a stílusomon is érezhető. Az én kritikámban nincs pontozás, nincs rangsorolás, semmit sem szabad negatívnak venni, minden építőjellegű  és ahogy érettségin is mondják a saját véleményem ez, ettől függetlenül, nem muszáj így lennie :)

Kinézet: Az oldalad első ránézésre esztétikus, az egész letisztult, kellemes látvány. A betűszín és méret tökéletes, egyetlen említés a kiemelésekkel kapcsolatban a dőlt betű egy minimális árnyalattal lehetne sötétebb, mert elsőre rendben van de ha többször olvasom egy idő után beleolvad a modul hátterébe. A fejléc háttere fekete, de ha egy árnyalattal világosabb lenne számomra kellemesebb összhatást nyújtana, ez a nagyon mély szürke szín jobban passzolna, majdnem fekete de még sem, őszintén nem tudom a színt megnevezni, max a kódját tudnám leírni. :P 

Tartalom: Ha jól látom és értelmezem az oldalad most nyílt újra, a modulokon még van mit töltögetni, de a frissítések rendben vannak, kifejezetten tetszik, hogy twitter bejegyzéseket fordítasz mert ezek aktuális dolgok és fanoknak sokat segíthet. A másik nagy pozitívum, ami egyébként az én szeszélyem, hogy rákerestem a Plastic Tree-re és nem sok (szinte egyáltalán nincs) magyar rajongói oldal róluk, tetszik, hogy olyan bandát/témát választottál, ami kevés van, mert így érdekesebb, bár neked is elég nagy kihívás, mert legtöbb oldalt külföldit találtam, szóval kellemes fordításokat. :D Ami még egy plusz javaslat és készítenék még egy oldalmodult, ahol mondjuk hetente/havonta youtuberól újabb és újabb videóklippeket, zenéket raksz be, mert így a lustibb látogatók csak rákattolnak, hogy naezmégiscsakmiezmár és rájönnek, hogy jéé ez tök jó zene. :p
 
Szerkesztő: Neem foglak kielemezni, mint ahogy senkit sem. Itt igazából a stílusod nézem, hogyan írod a bejegyzéseid, látogatóknak, hogyan reagálsz etc. Kiemelnék egy posztodat, mikor egy régi képet tettél közzé Ryutaro-ról ez valóban nem friss hír, de baromi jó, hogy véleményezed a képet és ennél a posztnál kimutatod az érzéseidet (bwah, hogy fogalmazzakmár?) Nem sablonos poszt, hogy na ma ez történt, tegnap ez, holnap kitudjami. Egy fanoldalnál szerintem tök jó, ha az ember beleviszi kicsit a saját véleményét a posztokba, egy másik posztodból "A rajz amit a kezében tart Ryutaro rajzolta 18 évvel ezelőtt!" Ennél a posztnál pl véleményezhetted volna a rajzot, illetve oké, hogy ez egy fanoldal de valamilyen vicces formában a közönséget is bevonhatod, pl "Szerintem ez a rajz jó, mert én pl egy becsavart fejű múmiát látok rajta, aminek a szeme helyén egy olyan fókuszálócucc van, mint Deidaranak a Naruto Shippuudenben. Ti mit láttok a rajzban?" Na jóó nem pont így de  a lényeget érted :D 
 
Nekem tetszik az oldalad és nem voltam lusta rákeresni a bandára egyébként sem áll tőlem távol a Japán zene és az egész mindensége, mert animéken nőttem fel. Tetszik a banda és köszönöm, hogy az oldalad által rájuk találtam, remélem sokáig leszel Gp-n és a lap is felvirágzik :3
Címkék: webkritika

#3. Webkritika: taylorgang.gp

2017.03.13. 19:31, Alarcosholgy

A következő kritikát Lola kérte a taylorgang.gp szerkesztője :)

Kinézet: Egyszerű szuper blogos kinézeted van, ami tökéletes, mint mondtam nálam ez a kétsávos elrendezés alapból nyerő. A tartalom betűszíne nekem egy picit világos, illetve az aláhúzott szöveg nekem zavaró, szintén a színe miatt. (Színmániás vagyok) Egyébként más semmi probléma, a háttér különösen cuki *-* és nem utolsó sorban szuper, hogy saját magadnak írod a kódokat!

Tartalom: Először is hatalmas tisztelet, hogy már 400+ bejegyzés van az oldaladon, én egyetlen egy blogomon értem el 100+ azóta sem, mert 10. bejegyzés után általában megunom a címet és váltok. :'D Jó volt elolvasni az oldalad történetét és legalább már értem a portálcímed. A ruha összeállításos modulod is érdekes, főleg azért mert saját ruhákból csinálod őket, szerintem nagyon ötletes és szuper plusz egy blogra. Utoljára szerettem volna hagyni a rólad szóló modult, mert konkrétan tönkretette az életem. Egész szórakoztató volt olvasni és annyi annyi gondolat volt a fejemben miközben olvastalak, hogy húú egészen addig, míg elnem követtem azt a hibát, hogy rákattoltam a Porszívó dalra. Én ezt nem akarom elhinni, hogy létezik.... Dal egy porszívóról?? Te végig nézted? Láttad, ahogy a porszívó beszippantotta a kutyát? :OO Jesszus... Na jó nem befejeztem, órákat tudnék hüledezni róla xD Témaváltás... A Filmajánlód miatt kifejezetten kedvencem lettél, főleg a Halloween részleg miatt, hiszen én hatalmas Tim Burton rajongó vagyok és találtam ott pár kedvencem *-*

Szerkesztő: Tim Burton filmek után imádlak szóval... :D Szeretem, ahogy a bejegyzéseid írod, mert nem olyan száraz, hogy óó van egy oldalnyi szöveg és helló, inkább olvasás közben olyan, mintha egy kávé mellett mesélnéd el az egészet, egyszerűen nem lehet abbahagyni ha elkezdem olvasni a bejegyzésed és bizony lesz mit elolvasni, mert felkerültél a challenge listámra még pedig elolvasni elsőtől az utolsóig. :D 

Köszönöm, hogy kritikát írhattam az oldaladról, mint blog tökéletes, pont annyi modul van, ami kell, magadról is elég sok infót írtál és a porszívós téma is ütött. :D 

Címkék: webkritika
 

Kredit: #Lindadesign #Efruse #Sam&Aemy #Blogtags #Framework #Everlasting